11.08.08 Vi har bodd her i et år og en dag!!!!!

Litt rart det, nå har vi altså bodd med hestene utenfor døren vår i et år ;o) - tiden har gått fort syntes jeg. På den tiden har vi fått tre nye hester og en hund, ridebane og gjerde rundt hele boligtomten. Vi har begynt å bli kjent i Askim og omegen, funnet alle ridehusene som er her, vet hvilke butikker som har hva - skal du ha godt kjøtt må du til Ringstad, Meny i Askim er den beste matbutikken men også den dyreste, det er to apoteker og et pol, Taras pizza har bedre pizza enn Peppes, men snart så kommer også Peppes. Obs er store i Østfold osv. Liker oss godt vi ;o))

På fredag var Per og jeg på handballkamp i Bjørndalshallen. Dvs, det var en treningskamp mellom NIF og Sävehoff, siste et svenskt lag. Det var litt redusert siden begge lag hadde spillere som var i OL. Men det ble da en kamp som var sånn passe kjedelig, og som tilslutt endte uavgjort. Vi hadde avtalt med Morten og Åse at vi skulle ta en tur på Egon etterpå.
Som sagt så gjort. Det ble noen pils og litt mat der, så stengte de og vi dro hjem til Morten og Åse, Geir var også med. Maiken kom for å hente oss, og ble dermed sjåfør til nachet. Og hun fikk lov til å sitte og vente til vi ville hjem (ganske greie vi ;o) Men Maiken var grei hun og ventet, så først når kl var 4, var vi hjemme. ... Brr og det er nok jeg litt for gammel for, for lørdag var vel egentlig ikke noen god dag for meg ;o) - eller for Per heller for den saks skyld, hehe. Var ikke mye i stallen i på lørdag jeg nei. Marthe var grei og tok seg av det meste.

Unik mistet ringskoen sin på fredag, så jeg fikk ikke ridd han hverken på fredag eller lørdag (hrmf - like greit med lørdag da) Men var hos Petter med han på søndag og fikk på nye sko. Så hadde jeg avtalt med Maria at hun skulle komme på ettermiddagen, og at jeg skulle ri dag. Så begynte det å hølje ned, og jeg har hostet og hatt sånn småfeber i noen dager, så jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle ri. Så da Maria kom, ga jeg beskjed om det - MEN så sluttet det å regne en stund, og jeg fikk veldig lyst til å ri likevel, så da gjorde jeg det. Maria instruerte og jeg lærte et par nye ting. Kult det. Hun fortalte forøvrig at det var store forandringer på Gyldermyra, og det er ikke lenger noen rideskole der - kun privathester. Så Line, om du leser i bloggen min nå - ring meg og oppdater meg ;o))))))

I morgen skal jeg ri først, så skal jeg gjøre meg ferdig i stallen og så drar jeg til Anne. Vi skal ha vårt årlige julibord, det ble litt sent i år..... , og vi satser på pent vær. Siste så lå vi verandagulvet hennes, drakk litt øl og sang gamle Queenslåter ;o) Tenkte jeg skulle spørre Maiken om hun kunne kjøre meg dit og hente meg dagen etter. Jeg er skikkelig pysete når det gjelder å kjøre dagen etter en øl eller tre. Og det er sikkert like greit - heller det enn å være for kjapt bak rattet.

Prøver å få til å ri for Erlend på onsdag, har ikke fått noe svar av han enda ;o) Og til lørdag er det den berømte NKK-utstillingen med Cruftskvalifiseringen ;o) Krysse fingre, krysse fingre, krysse fingre....

Litt bilder til slutt. Tatt med Olympus undervannskamera, så ikke så skarpe som Canon-kameraet ;o)

Skal jeg ta deg til Crufts mamma????
019

Klesskifte til hest
001

Unik "rammer" inn Al og Maiken
002

Smiler når hun hopper ;o)
005

Dette er egentlig et galoppbytte - ble bare litt stort
009

Fint da
010

Tjohei
011

Unik er søøøøt med Al
012

Al er søøøøøt med Unik
013

Per klapper Al.... mens Maiken er litt trøtt
014

Og Per klapper Unik
015

"Frisør" Julie klipper Logn
016

"Stolt av arbeidet sitt ;o)"
017

Al er ikke så veldig stiv da....
018

Én kommentar

Nina

13.08.2008 kl.20:25

Hipp hurra. 1 år...og jeg har ikke vært hos deg enda.......huff og huff......:-(Nina

Skriv en ny kommentar

hits