07.08.08 Litt høst nå... herlig

Nå har det begynt å bli kjøligere - særlig på kveldene, men det er litt deilig. Jeg elsker høsten, det er definitivt den beste årstiden av de alle. Når det begynner og lukte en blanding av kjølig luft (jo, det har lukt), trær som rødmer, frukt som modner, blomster som legger seg og kanskje en aning kantarell - DA er det helt herlig ute. Når man holder på ute da, blir man varm på en sånn spess måte, og når man kommer inn så lukter det høst av kinnene og klærne og alt. Altså - hvis man ikke har skjønte det enda, høsten er HERLIG!!! Sitter og ser ut vinduet nå, og det er masse epler på trærne i år, i fjor var det nesten ingen. Eplene ser bra ut og pærene ser bra ut ;o) I fjor var det dårlig med begge, og det som var var fult av rare ting. Iflg min gartnervenninne Anita, så var det en organisme som egentlig pleier å gå på rognebærene, men siden det nesten ikke var rognebær i fjor, gikk de på frukttrærne i stede. Men i år er det altså masse rognebær også.

Når kl var 9 i dag, hadde alle hestene kommet ut og stod og gomlet mat, Logn sin temp var på sedvanlige 37 og noe (må ta tempen av han hver dag i 14 dager frem til han flyttet til Tomb), alle hundene hadde fått sine medisiner og mat. Og nå sitter jeg i sofa´n med tre sovende, snorkende og mette hunder. Jeg har spist frokost, og snart skal jeg gå opp til Per med en kaffe ;o) Egentlig hadde Maiken og jeg tenkt oss til Sverige i dag, men jeg drøyer den til i morgen. Ingrid kommer etterpå og Daniel kommer (visstnok) i kveld. Marthe dro til moderen i går og skal være til i morgen. I morgen skal jeg forøvrig være litt oversosial - Per og jeg skal på håndballkamp i Bjørndalhallen og se på Nif-damene, og etterpå skal vi på Egon med Morten og Åse. Maiken henter !!! Ha ha - nå skal hun få igjen for alle gangene vi har kjørt og hentet henne.... hihi

Fikk melding fra Mie i natt, de hadde hatt en rolig flyreise hjem, og når hun sendte melding satt de i bilen og kl var ikke mer enn litt over 4. Så da var det bare hjem og i seng ;o) - både Philip og Emilie hadde sovet hele veien på flyet.

Red Unik i går sammen med Maiken og Al. Nå begynner han og gå mye roligere igjen. Lettere å ri han enn de første dagene. Han slapper mye mere av, og gjør øvelsene uten og løpe av gårde. Har gitt beskjed til Erlend at jeg er klar til å begynne og ri fra uken. Nå venter jeg bare på en tilbakemelding fra Petter om når jeg skal komme og få han skodd. Maiken hadde et par fine hopp med Al også, hvor han virkelig ventet på henne til tross for at hun red han med trinsebitt. Verry gudd!!

Jeg holder fortsatt på med bildene fra ferien, er kommet til dag 6 (!!) hehe, bare 8 igjen da.. puhhh

Leker med undervannskameraet ...
0054

Livet er ikke så galt ;o)
0030


Nyt starten på en flott årstid - høst er kult!!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits