05.08.08 Jeg vil, jeg vil, jeg vil til Crufts i 2009

Nedenstående er sitat fra NKK´s program for utstillingen i Drammen den 16.8 - og jeg skal dit med Irish....

"Crufts kvalifisering: For KC anerkjente raser. BIR og BIM samt juniorvinnere er kvalifisert til deltagelse på Crufts.Kvalifiseringskort utleveres i ringen."

Og jeg vil så gjerne til Crufts, det har vært min drøm siden jeg var der med Tispeligaen for mange år siden. Og i 2009 er det førse gang det er åpnet for DdB som rase. Så kryss fingrene for meg alle sammen ;o) - tnek så kult. Jeg skal uansett som tilskuer i 2009 hadde jeg tenkt, men tenk å få ha med seg hund og stille der da! Stiiiilig ;o) Lov og drømme frem til det ikke er noe mer å tenke på da.

I går longerte jeg Logn for Marthe, han var ganske sprek for man si. Godt jeg er vandt til å holde i to rottiser på en gang, for jeg trengte å kunne være både sterk og sta da jeg skulle holde igjen han evet et par anledninger ... hihi. Men lillegutt ble fort sliten da. Det holdt med 15 min - så peste han som bare fy. Fikk igjen Rextonen i går også, det var bra. For jeg skulle ned til Petter med Al for skoing, og jeg liker ikke å kjøre Tahoe´n siden jeg egentlig ikke har love til å kjøre den med henger! Mens jeg nå jo har lappen for henger til vanlig bil... Per og jeg dro til Sarpsborg bil og hentet den. Og akkurat når vi dro, kom jo Marte, som eier den hesten vi skulle prøve, med Pilen ;o) Kaldblodsen jeg kanskje skal ha i undervisningen. Men Marhte prøvde å ri han litt, og han var veldig snill sa hun.

Maiken kom hjem blid og fornøyd fra modern, hadde fått godt betalt for å hjelpe til med å rydde, handle og å være til selskap.

I dag har jeg gjort litt forskjellig egentlig, men ikke noe revulosjonerende. Bretta klær (det er kjedelig det ;o), møkket (mye morsomere) og ridd Unik. Han blir bedre og bedre, men han sliter med løse sko, Han blir fort litt pinglete da, så han kan godt stikke litt på det ene beinet.
Veterinæren har vært her også, sjekket Vienna og inget føll der. Kommer ikke til å prøve mer nå, men kanskje jeg kjøper et føll til neste år ;o) Irish fikk også sin første rabiesvaksine.

Tenk om jeg får være med til Crufts da....

AG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits