03.08.08 Hele flokken på plass, markkur og ellers vanlig ;o)

Da har vi hentet hjem hele gjengen. Bikkjene er på plass, i går kom Logn og Arina hjem og alt er nå som det skal være. ;o))

Jeg har begynt et nytt og bedre liv... haha - det kan egentlig ikke bli så mye bedre da! Men altså, jeg forsøker nå og legge meg på kvelden, istede for midt på natten. Så de siste tre kveldene har jeg klart og legge meg i 12tiden 2 av 3 ganger. Det er ikke dårlig. Det er forøvrig ikke min skyld at jeg ikke klarte det natt til lørdag, for da begynte Young Guns II litt over 12 eller noe, og den bare MÅ jeg se, HVER GANG. Dessuten var det samme dag som Hugo og Kaos hadde sloss, så jeg måtte holde et lite øye med Kaos.. men kommer tilbake til det.

På fredag ble det ikke noe ridning før på kvelden, men det gikk ganske bra - hvertfall bedre enn på torsdag. Jeg red med min egen sal, og hadde bedre kontakt syntes jeg. Men Unik var fremdeles litt kantete og rar, så jeg ga han fri på lørdag. Per og jeg kjørte også moderen til tannlegen i Halden på fredag. Jeg satt med kameraet ut vinduet hele turen fordi jeg ventet på å få se en solformørkelse fra ca 11.30... men jeg fant den aldri ;o)))) Var fine bilder på nettet da. Jeg syntes sånt er litt gøy. Mens vi ventet på moderen, tok vi en tur ned til brygga og spiste en lunch og en is ;o) - koselig og sitte ved vannet i strålende solskinn.
Det som ikke var så bra denne dagen, var at Hugo og Kaos røyk i tottene på hverandre så det sang.... Status på det ble; en rift/kutt i overleppa til Kaos, et rift under øyet, et hull på hver siden av kjakan til Hugo. Sjekket om det var så alvorlig som det kunne se ut til, og fant ut at nei, dette trenger ikke/kan ikke sys. Så jeg ringte til vet på Jeløya og fortalte hva som var skjedd og at jeg hadde både antibiotika og smertestillende, og om jeg kunne gi så og så mye til hver. Og det kunne jeg, så da var det det ;o) Fikk mere av begge på lørdag, så jeg har nok til en uke. Dumme hunder, koster meg over 2000 K, bare fordi de skal ha det morro i 30 sek. Dumme dumme dumme hunder.

På lørdag ble det da tur til Mosseporten sammen med Per for å hente medisiner, samt og handle litt ;o) Maiken og Marthe henta inn Logn og Arina, de var sånn passe møkkete og fillete, men så ut til å ha hatt det bra. Jeg flyttet Vienna opp i egen paddock, for beinet hennes er fremdeles ikke bra, så jeg vil at hun skal stå alene - så hun ikke løper så mye. Nå er det slutt på ute-hele-døgnet-tilværelsen for hestene. Det begynner å bli såpass mørkt at de kan være inne nå. Dessuten har Unik begynt å få pels ;o)) - og det skal vi ikke ha noe av. Og jeg vil heller ikke at noen idioter med hagle eller tilsvarende i bil på E-18, myser ut i mørket og ser et dyr og tenker "aha, en rev eller elg eller rådyr eller what ever, men jeg vil skyte etter det" For jeg er helt sikker på at sånne idioter finnes ;o) 
Alle fikk markkur på kvelden. Det foregår som følger, Al turner rundt med Maiken hengende i grimen, men får det i seg til slutt. Unik er høflig som vanlig og tar i mot uten å nøle. Arina er iflg tidligere eier helt hysterisk, så hun får alt blandet i maten sin (fint med matvrak, de bare hiver innpå). Vienna er like høflig som Unik og tar i mot. Logn er også ganske grei, han skjønner vel egentlig ikke hva vi driver med, så han bare tar i mot ;o) Lady til Embla, viste seg å være like hysterisk som Arina, så etter å ha blitt nesten bitt i armen to ganger (nesten bitt = tennene klapper sammen før de treffer armen ;o) så fikk hun det også i maten. ;o)

I dag har jeg, siden jeg la meg tidlig i går (alt før 01.00 er tidlig), fått gjort en hel masse. Jeg var ute hos hestene rett før 8, satt ut alle og ga de frokost ute. Så møkket jeg hos Unik og ga katten markkur. Så fikk alle bikkjene markkur, av den tungvinte typen - fem piller om dagen i tre dager.... samt at Hugo og Kaos fikk antibiotikaen sin - dumme dumme dumme hunder - og alle tre fikk frokost. Og da var kl bare blitt litt over 9, og nå er det fred og fordragelighet i hele heimen. Maiken skal snart på jobb og så skal hun til moderen og være der til i morgen. 

Ha en fin regnfull dag ;o)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits