13.07.08 Stille og rolig.

Stille og rolig dag. Var først å sjekket hestene på beitet sammen med Marthe, så dro vi til Morene-senteret og handlet etterpå. Hestene hadde det fint og både Unik OG Arina kom bort og hilste. ;o) Ikke vært. Det er bra det, for da blir det lettere å hente dem når vi skal ha dem inn.

dsc00136

Marthe har begynt å gjøre i stand litt til hun skal dra på Tomb. Hun fikk svar i går at hun fikk ha med seg Logn dit, så nå pakkes det hesteutstyr for harde livet. For passe på at ikke noe av mitt blir med til Tomb også - hehe ;o)

Jeg har stelt beinet til Vienna og pusset og kost med henne. Og jeg har ridd Unik i en drøy time, det går stadig fremover. Veldig utrolig deillig å ha fått igjen energien min. Syntes jeg fikk til mye av det jeg ville når jeg red, og jeg kjente også at Unik ble lett på hånden på slutten av økten. ;o)

Ellers lite nytt, Maiken har en venninne på besøk som skal være til i morgen, Ingrid kommer i morgen og skal være til mandag, Maria kommer til tirsdag og da skal vi til Sverige og handle inn litt mat og greier. Og så er det Gardermoen neste - hihi. Tiden flyr, for når vi kommer hjem så er det høst alt ;o)... August er jo høstmåned. Og i August og utover er det flere ustillinger og stevner og være med på - kult.

AG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits