12.07.08 Gratulerer med lappen Maiken ;o) og grattis med hest...

Så har Maiken fått lappen - så utrolig bra, og jeg er vel like stolt som henne tenker jeg. Så hvis dere ser noen som freser rundt i en blå Polo, så er det bare Maiken som er ute og koser seg. På den tiden hun kjørte opp i på onsdag, satt jeg på trappen med syv kopper kaffe og kjederøyket med begge hender. Og til slutt så kom den hyggelige meldingen fra henne "Maiken har fått lappen ;o)" Kult. Dessuten så har vi gitt henne Al, i stede for å selge han. Hun får stå gratis med han her, men om hun velger å flytte han, så må hun betale stallutgifter selv. De andre utgiftene tar hun seg av selv ;o) Jeg venter med å kjøpe en hest til, denne våren og sommeren har vist meg at det kan faktisk skje masse rett etterhverandre hele tiden, og da rekker jeg ikke over alt. 

Jeg har endelig kommet meg igang med å ri igjen, og det er veldig deilig. Banen er utrolig bra og ri på, og nå som Unik har begynt å roe seg ned (skummelt i starten på en ny plass vet du) Maria har hjulpet meg litt med å få i gang Unik igjen - han var veldig stiv etter å ha stått en stund, men det er i ferd med å løsne nå.

img4053
Logn og Arina er satt ut på sommerbeite. Gjorde det i går, Julie og jeg leide dem bort, og de koser seg ;o) Tonje er i Danmark og starter feltritt, så jeg har sagt jeg skal sjekke dem i dag og i morgen... ehh det blir vel egentlig i går og i dag, kl er 02.21 nå..... Var der og sjekket dem i går, og de hadde funnet seg godt til rette. Logn og Arina har dannet seg sin egen lille flokk, de gresser tett tett sammen ca 50 m fra den andre flokken på fire stykker. Og når jeg gikk inn til dem, kom de bort og hilste på meg med en gang - Logn først da ;o)

img4309

img4301

På onsdag var Gardar og jeg på Gyldermyra og så på den nye hesten til Maria, Chester 10 år. Han var veldig søt, og de kledde hverandre godt. Hun venter bare på å få den godkjent av vetten, så er det vel i boks tenker jeg.

Maria og Chester
img4109
 Maria og meg
img4261

Vi traff også Sara med sin nye ponni der. De passer bare så utrolig godt sammen da ;o) Grattis så mye Saramor

img4280

Bikkjene har endelig funnet igjen roen. Irish sin løpetid er over og gutta kan igjen ligge siden av hverandre uten å forsøke å drepe hverandre. Egentlig ganske deilig spør du meg. Jeg håper faktisk at den generelle roen skal vare en liten stund jeg. Maiken tok med seg Marthe og badetøy og kjørte til Tjøme i går. Faren og resten av familien er der nede. De kom hjem på dagen i dag, Daniel var også med - han skulle videre til Kongsvinger i kveld. Maiken har dratt til en venninne og skal være der til i morgern. Og Marthe har tatt kveldsforet og skal også ta morgenforet - snill hun. Så da kan mor sitte og blogge, ordne med bilder, se på en episode av Arr i Sjelen som jeg har sett 7 ganger før ;o) og NYTE at det er helt stille her. Hrmf - hvis man ser bort fra 2 svært snorkende hunder da, Hugo snorker mye, men Irish er helt værst - hun snorker skikkelig høyt... Bare Kaos som er stille, han ligger bare pent inne i buret til Irish og sover helt i ro han.

Sov godt - AG, og snart skal jeg kanskje begynne og tenke på hva jeg skal pakke - til 14 dager på Rhodos JUHU

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits