14.07.08 Verdensutstillingen i Stockholm - vi er der nå ;o)

img2986

Marthe, Irish og jeg pakket sekken og reiste til Stochkolm på torsdag. Tok nesten 7 timer med pauser, men vi kom da fram og fikk et greit hotell. De har godbiter og hundeposer i skranken ;o) Snakket med Linda på torsdagkvleden og ble enige om at vi skulle dra herfra ca kl 6, for å rekke å få parkering!  Som sagt så gjort, og vi fikk grei parkering nesten gratis (50 SEK for hel dag på hotellparkering er ikke galt - jeg smilte pent til mann i skranken) Vi kom inn i køen til hallen ca 6.15 og var innefor ca 7.15. Da var vi ferdige med veterinærsjekk og hadde funnet de andre. Så var det utstillingstid ;o)

Marthe har vært kjempeflink, og jeg hadde ikke klart meg uten hennes hjelp ;o)
img2329
Først var vi inne i ringen med de "unge". Jeg med Irish og Linda med Inca - begge fikk rosa og excellent i juniorklassen. Og de er bare 9 måneder og 4 dager!!! Også på verdensutstillingen da. Stakkars Irish som ikke vil tisse når vi er borte, hun bare måtte midt i ringen hun .... 

Klar til dyst .... Inca først, Irish etter
img2390

Irish bare måtte tisse, og det tok laaaaang tid... og det ble en stor dam.
img2500

Stiller opp for dommer
img2505

Hvordan går dette ;o), ser ut som vi har mistet troen på alt både Linda og jeg, og så gikk det jo så bra ;o))))
img2531

Så var det Apol´s tur i unghundsklassen, med meg som fører. Linda hadde egentlig ikke tenkt å stille henne fordi hun løper tidevis veldig dårlig, og viser alle tegenene på at hun syntes det er helt pyton å gå i ringen.... Men så spurte hun om jeg ville gå med henne, og jeg har ikke mere vett enn at  jeg takket ja og gikk i ringen med henne. Og tenk - hun fikk rosa og excellent ;o)))) - søte lille Apol, som vi i beste fall (og da snakker vi i aller aller beste fall, hadde håper kanskje å klare og komme opp fra blått til hvertfall rødt med)  åhhh... og jeg var glad og Linda var glad og da ble jammen lille Apol litt glad også ;o).

Koser med Apol jeg ;o)
img2654

Kjempelett hund å stille opp, hun står der bare hun, men lett for å synke litt sammen på midten
img2689

Fine Apol her
img2694

Og se hvem som kan løpe - Apol kan 
img2699

Så var Lindas tur igjen, inn med Molly i åpen klasse, rosa og excellent, hun trodde hun kanskje bare ville få rødt på henne, så hun var glad igjen. Nå hadde hun 3 av 4 medbragte hunder med excellent - over all forventning. 

Linda og Molly
img2726

Så var hun inn igjen med siste hund, Donna i championklassen, rosa og excellent, nr 3 og jammen fikk hun ikke inn en av "barna" sine, Dakota, som nr 4. Snakk om å få full uttelling for alle hundene sine da!!!! 

Linda i en mild sjokktilstand med Donna som 3. beste tispe i chamklassen, og med en av sine avkom, Dakota, som 4. beste tispe ;o) Grattis
img2763

Sønnen til Gøran (eier til Dakota), Johan, kom med champis i pappbegere for å feire ;o)
img2767

Linda hadde også meldt på til oppdrettsklassen, så med oss alle på slep, jeg først med Irish, Fredrik med Molly, Gøran med Dakota og hun selv med Donna ;o) Det var ingen som møtte til denne klassen andre enn oss, så vi kom til finalen og løp inn på den gule (husk vi er i sverige... ) løperen til musikk og lys, glitter og stas til full applaus fra publikum. Det var dødsgøy, og alle hundene oppførste seg eksemplarisk, så vi var skikkelig stolte av dem. 
Og så var en laaaaang dag over. Har vært helt utrolig gøy. 

I oppdrettsklassen, Gøran og Dakota kom ikke med på bildet....
img2838

Her er vi klare til å løpe inn til finalen, nå er Gøran også med ;o)
img2958

I dag har Marthe og jeg skikkelig fridag, vi sov til 10.30, så var vi nede på Statoil og kjøpte frokost. Der har vi forresten kjøpt all maten vår ;o) Nå har vi spist frokost, og ligger på sengene med hver vår pc. Irish sover på gulvet og har tilogmed spist litt ;o) Etterpå skal vi en tur ut til Linda og Fredrik og grille og slappe av. Det er strand der også, så kanskje det blir et bad. I morgen er det på´n igjen, men det er bare morro - jeg har blitt skikkelig bitt av utstillingsbasillen ;o) Eneste jeg gruer litt til, er å kjør 7 timer hjem igjen på eftermiddagen.... Men godt å ha Marthe i bilen til selskap. Da er det hyggeligere å ta pauser også. 

Ønsk oss lykke til i morgen da ;o) - da er det spesialutstilling i Huddinge. Og jeg skal få stille Apol da også ;o))))))

AG, Marthe og Irish

Man blir sliten når man er liten jente på stor utstilling, så sliten at man egentlig ikke vet om man orker å gå ordentlig ut av sengen.... eller om man skal ta en pauser på halvveien ;o)
img2974

Irish med bamsen hun fikk av Marthe
img2989

Marthe og Irish har funnet roen ;o)
img2987

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits