23.06.08 Ustilling, sommerfest, ny hest og sånt

På lørdag var jeg på utstilling med Irish på Nes i Romeriket. Hadde litt dårlig fornemmelse før vi dro, for hun er litt "rar" om dagen. Midt i sin første løpetid og med kjempelange bakben og dertil korte forben. Vi stilte mot en søt 6 mndr gammel tispe, som var alt det Irish ikke er akkurat nå ;o) Fast og fin i kroppen, rett rygglinje osv. Så den vant fortjent og vi fikk en fortjent andreplass ;o) Fikk likevel mye positivt på kritikken da, bla meget godt steg. Så skal ikke klage jeg. Også var det veldig hyggelig at både Laila og Espen og Linda ble igjen og ventet for å se på oss. Takk skal dere ha ;o)))))

Venter på vår tur ;o))
img1862

Linda og Laila i aksjon, Apol HATET det, Modesty gikk ganske fint
img1844

Modesty tigger vaffel
img1866

Hjelp, vi skal stille mot Modesty i Sverige - hun er 18 måneder......
img1875

Vi fikk for fin steglenge
img1888

Lille frøken hengerygg, håper forbeina vokser litt til vi skal til Stockholm
img1897

Hmmm - er litt skeptisk til at dette går bra .. ;o)

img1912

Etter utstillingen hadde Linda og jeg det ganske gøy med å frakte tralle med bur på, håper du har fikset den tralla nå Linda ;o))))) 

Jeg kjørt hjem og skiftet før jeg dro til Anne på Åsgårdsstrand. Var invitert til sommerfest i forbindelse med at hun og en venninne av henne, Sissel, feiret sine 50-årsdager. De hadde invitert sine venner på hver sin kant, og det ble en morsom samling av mennesker. Jeg traff en jeg gikk i paralellklassen med på Kolbotn, og to som kjente Per og en som var en kollega av en annen venninne av meg ;o)))) Været viste godviljen til, og vi satt ute til kl 03.00 om natten ;o), jeg sov hos Anne.

Anne
img1938

Sissel
img1939

Ayla er lei av å ikke få være med
img1947

Jeg fikk være med ;o)
img1973

Nydelig utsikt på kvelden, når båtene ligger å venter på å få losse/laste på Slagen.
img1996
 
Eller så har det kommet en ny hest hit. Det er en 7 år gammel varmblodstraver som heter Sugar Lady, Lady til vanlig ;o) Hun eies av Embla, og hun fikk henne i går. Blir spennende. Hun står i den ledige boksen i lillestallen sammen med Logn og Vienna. Ute fikk hun stå med Arina i går, og det blir mye løping. Men de venner seg nok. Men i dag skal Arina, Vienna og Logn stå bak på gressbeitet, så da får Lady litt fred. Jeg er ikke så glad i at de herjer rundt sålenge det er så glatt og sleipt.

Arina jager Lady, før de snur og Lady jager Arina
dsc00045

Rullet seg i søla, da er det trygt her ;o))
dsc00046

Og Logn og Vienna bryr seg ikke, bare de har mat de .....
dsc00008

Nå for det være nok tasting, jeg skal ut og sette ut hester. Og ordne litt med beinet til Vienna. Hun skal forøvrig kanskje til Ole Jørgen i dag, og være der. Hun tok seg ikke denne gangen heller, så vi tror vi prøver en gang til ;o)))


Ha en fin dag - AG

Én kommentar

Laila

25.06.2008 kl.21:27

Halla.....takk for sist. :-) Fine bilder fra utstillingen, får jeg lov å snuppe det av Modesty der hun tigger vaffel i buret? Og for ordens skyld så er hun bare 16 mnd... ;-) heheheeeee. Skal bli sååå gøy da. Teller ned.....Ses snart.

Skriv en ny kommentar

hits