19.06.08 Tidlig opp, regn - men ganske varmt.

Det ble tidlig i dag også - gjesp! Per dro 6.45 for han skulle levere en bil i Oslo før kl. 7.30. Så jeg sto opp rett etter at han dro. Irish ble glad som vanlig ;o) og fikk av seg "trusa" og fikk gå ut. Kaosen våknet også, så han fikk også komme ut. Det ble kaffe og nyhetsrunde på meg, samt hyggelig mail fra Trine og Ramon, før jeg gjorde i stand frokost til de to ovennevnte og slapp de inn igjen.
Jeg vurderte om jeg skulle sette hestene inn for frokostforing iom det regner litt av og på hele tiden, men slo det fra meg. Det er fin temperatur og de maser overhodet ikke på å få komme inn. Så de fikk maten sin ute, og nå står de svært fornøyd i regnet og spiser. Jeg skal ri senere i dag, så jeg håper det tørker opp litt da ;o) Hihi, så det eneste som bekymrer meg med regnet er ikke at de er ute hele tiden, men at de er så våte når jeg skal ri ;o)))) Don´t tell anyone....

Nå er det bare en snau time til Marthe og Vibeke lander i Bangkok. Regner med at jeg får en kjapp telefon da. Sikkert slitne etter en så lang flyreise - det hadde hvertfall jeg vært.

Nå skal jeg snart gå og henge opp noen klær og så ta meg en tur inn til Askim. Jeg har bestilt meg ny mobiltelefon, og den har visstnok kommet ;o) Sony Ericsson C902 - hehe.

c902

På tide med et nytt leketøy nå, K810´en min fungerer ikke noe særlig lenger, så det er greit med en ny. Jeg bruker iPhonen min masse, men den er litt dum når jeg rir og er mye ute ;o)

Ellers så skjer det vel ikke stort i dag. Skal prøve å holde tak i den "gode" ryddeånden fra i går, jeg har definitivt MYE jeg kan ta tak i her ;o) Skal få ordnet litt i stallen også, mye dekkener som ligger rundt omkring. Og det er jo litt unødvendig nå som de nesten ikke bruker dem. Skal en tur på Felleskjøpet og kjøpe mere for også.

Ha en regnfin dag - AG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits