18.06.08 Marthe dro til Thailand i dag

I dag dro Marthe og Vibeke til Thailand for å ha minnestund for faren hennes. Han bodde der og da er det naturlig at de to dro dit også, sjømannskirken holder minnestunden på fredag. Blir både trist og bra for henne det. Og så kommer hun helt sikkert til å få det veldig hyggelig med tanten sin de resterende dagene der nede. Thailand er j o et flott land og feriere i og hun har nok med seg mye nye klær hjem tenker jeg. Jeg ønsker dem begge en så god tur de kan. Snakket akkurat med henne i ste, da hadde de mellomlanding i Frankfurt og skulle snart på flyet til Bangkok. De lander i morgen lokal tid kl. 14.00 (9.00 hos oss) - så de ringer igjen da.

Jeg har vært litt stresset med alt som har skjedd i det siste, så jeg våkner tidlig om dagene. I dag tok jeg med meg kameraet mitt ut og tok bilde av hestene som sto og småsov litt over kl 6 i morges ;o)

img1827 

Rett før jeg tok bildet lå både Arina og Logn på bakken og sov ;o) - de trives hvertfall enormt godt ute.

Nå begynner ridebanen vår og ta form også. De er ferdig med det meste, har nå grøftet rundt, og på fredag kommer de og gjør finishen ;o)))))

Gleder meg til å ri på den!!

img1828

img1831

img1832

img1833

Maiken er syk igjen, har fått igjen hovne mandler og halseinfeksjon igjen. Har fått en veldig ok lege på Spydeberg, så regner med at hun snart er frisk igjen.

AG - som har ryddet HELE kontoret sitt ;o))))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits