17.06.08 Endelig frisk, ridebane og løpetid ;o)

Juhu. I dag var jeg oppe først og foret for første gang siden før jeg dro til Paris. Det var deilig og gå og tusle i stallen på morgenen igjen. Ingenting som slår lyden av fornøyd frokostgumling!!! De fikk litt høy og kraftforet sitt inne, og når de hadde spist opp fikk de komme ut med resten av høyet sitt. Jeg vasket alle vannkarene og fylte de fulle også. Så nå er de fornøyde. 

Ridebanen begynner å ta form. Nå er det drenert og lagt duk og mere drenering og du igjen, og nå holder de på med overflaten ;o) Gleder meg skikkelig til første gang jeg er nede på den for å ri ;o))))) Skal forøvrig ta noen bilder av den etterpå - bare så man får et intrykk.

Irish har fått sin første løpetid, hun syntes det er litt rart. Hun var litt ubekvem de første dagene (hehe - hvem er ikke det ;o), men har falt litt mer til ro nå. Vi kjøpte sånn tispetruse til henne, og selvom hun ikke liker å få den på, så er det helt greit å ha den på ;o) Hugo er jo "trusselen" her i huset, så han ligger oppe hos Marthe på nettene. (Og det er hyggelig for Marthe for hun har akkurat mistet faren sin så da er det godt med litt trøst) Kaos er jo kastrert, så de kan være sammen.  

Til lørdag er det utstilling på Nes. Blir et stykke å kjøre, men det er jo alltid morro da. Skulle egentlig vært hos Anne i Tønsberg på kvelden, får se hvordan det blir nå. Trengs litt hjemme for Marthe bla. 

Maiken var rodeorytter på Unik i går. Jeg har ikke sett maken til hopping!!! Han hoppet over en sukkerbit og så skulle han over et kryss, da tok han et giganthopp 2 meter opp og 2,5 meter fremover, jeg var redd de skulle lande i gjerdet. Så avsluttet han det hele med å steile og hoppe på en gang, så han hadde hvertfall bakbeina 1 meter opp i været.... At ikke hun datt av er for meg en gåte. Hun skal hoppe for Tonje igjen i morgen, så vi får se hvordan han oppfører seg da.

Nå skal jeg spise froskost og fortsette og kjenne på den kule følelsen av å ha energi ;o) Og så skal jeg ri i dag - hihi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits