03.06.08 Ustilling, trening, hest og sånt

Vi har vært på utstilling, Irish og jeg - og på søndag var også Per med. Det var lengre enn langt og kjøre, nesten 20 mil hver vei ---- for å stille i 2 x 5 min!!! Men morro er det. Stilte alene begge dager, og fikk BIR begge dager. Ventet som vanlig på gruppebedømmingen. Lørdag var det rett ut (som vanlig), men på søndag var det like før vi ble nr 4 i gruppen. Det stod mellom oss og en howavart, og dommeren var i kjempetvil. Tror til slutt han tok elle-melle ;o) Jeg var kjempefornøyd!!! Stort smil. Fikk fin kritikk på lørdag, grei, men litt rar på søndag. Men sånn er det jo - dommere er forskjellige. Nå er det bare en måned igjen til verdensutstillingen i Stockholm, OG det blir spennende. Det er påmeldt 20 tisper i unghundklassen. Spennende og se hvordan det går. Irish har jo akkurat fylt ni måneder da, så det spørs om hun ikke blir litt for "liten" i det gode selskap. Men så gøy likevel. Gleder meg veldig. Totalt er det påmeldt 102 DDB´er til den utstillingen. Og på spesialen er det ca 50.

"Endelig" ferdig med helgen, to fine sløyfer i samlingen, og nå med erfaring fra lange og varme utstillingsdager ute. Første dagen var Irish mer kavete og varm enn neste dag. Hun ville bla nesten ikke drikke, men jeg kjøpte et "coolerteppe" til henne som hun hadde over seg hele tiden. På søndag drakk hun masse og sov en del.
img13411

Første BIR i helgen, på lørdag
img1276

Stiller på søndag
img1297

Gruppefinalen søndag, vi ble nesten nr 4. Jeg ble kjempeglad likevel, fordi dommeren var så interessert.
img1334

Vakre Irish-jenta min.
img1310

Også blir man veldig trøtt etter en utstillingshelg ;o)
img1289

Var på fellestrening med hundegruppa på mandag. Vi fortsatte å trene på apporten. Det var såpass varmt at jeg kjørte bare to økter. Hun blir flinkere og flinkere. Har begynt med inkalling med apportbukken nå. Og hun sitter og venter til hun får beskjed om å komme ;o)

Sitt og hold fast Irish....
img1356

... flink jente - bli sittende.
img1360

Apport!
img1361

Ellers så kom hun seg fort tilbake i form igjen, i dag har hun og Kaos herjet verre, enda det har vært nesten 30 grader i dag. Ingen hindring for disse to nei.

dsc00878

I morgen kommer det en som heter Stine for å prøve Al. Det holdt på å måtte utsettes, fordi Al ble satt ut uten kopper i går og da tråkket han av seg skoen og dro med litt av hoven. Men Petter tro til på kort varsel og fikk satt på sko igjen. Takk og takk til han.

Har hatt et par timer med Vienna i dag, en voksentime på formiddagen og en med Sandra på eftermiddagen. Ganske varmt for alle, men Vienna klarer seg fint og det er jo det viktigste. Maria var her i går og red Al litt gjennom, han var flink ;o) Maiken red han etter skoing i dag, og han var frem og fornøyd. Syntes litt synd på han siden han måtte stå i liten paddock hele dagen pga skoen, så han fortjente å bli ridd i kveld.
Unik har jeg fått ridd de fleste dagene, untatt i får, da fikk Julie ha han. Og i dag har han hatt fri pga mye annet som måtte gjøres.

Logn har hatt fridag og kost seg skikkelig
dsc00867

Marthe red Arina, og etterpå spylte jeg henne - OG SÅ rullet hun seg ;o))))
dsc00869

Til torsdag reiser jeg en tur til Frankriket, nærmere bestemt til Paris, med Daniel. Det blir vel en liten tur til DisneyWorld også ;o)))

Har forresten sagt til Linda (oppdretter til Irish) at jeg vil reservere en valp fra et fremtidig kull fra henne ;o)))))

AG

Én kommentar

Bente og Ilunga

06.06.2008 kl.10:56

Sååå peeeeen og fliiiiink Irish! Grattis! Ilunga vil ikke ta opp apporten han, for han har bitt seg kraftig i leppa/leppene et par ganger - er ikke lett å være stor og nesten valp med kort tankegang samtidig... God tur til Paris :-))

Skriv en ny kommentar

hits