30.05.08 Teoriprøve, barnevakt, trening, skole og andre vanlige ting...

Nå har jeg kommet i gang med Unik igjen ;o) Han er fremdeles annerledes å ri, og jeg har vært veldig bevist på ikke å stresse han for mye iom han kanskje kan bli bedre med tungen sin. Jeg har tøyet og bøyd mye på han, jobbet han veldig dyp og fått han til å strekke seg ut. Dette resulterte i at han ble veldig stiv og på onsdag da jeg skulle ri for Erlend igjen, trodde både Maiken (som var med meg) og jeg at han var halt. Men han fikk det av seg etter å jobbet litt løst på banen. Med Erlend gjorde vi masse tøyeøvelser og løsgjørende øvelser. Og da jeg red på banen hjemme i dag, fortsatte jeg det samme arbeidet som på onsdag. Jeg merker at han fortsatt er stiv i starten, men når han løsner er han mer avslappet og går i et jevnere tempo en tidliger. Og tungen er fremdeles lettere og korrigere. Da jeg hadde ridd han i dag (kveld - for varmt å ri på dagen ... ) så var han skikkelig svett etterpå, så han fikk seg en avkjølende dusj før jeg satt han inn. Marthe og jeg tok kveldsforingen sammen så vi rakk Criminal Minds... Og Per var grei og hadde laget middag til oss.

Unik er som vanlig grei når vi skal på trening.
dsc00681
På morgenen i dag kjørte jeg Maiken inn til byen, hun skulle ta engelseksamen på skolen. Da jeg hadde levert henne, dro jeg bort til Foto og Video i Møllergaten, men de hadde seff ikke åpnet enda. Så da ble den en hyggelig kaffetur til Helen på jobben hennes, Hege var der også, så det var veldig hyggelig. Grattis med nyåpnet butikk Helen ;o)))))

SÅ dro jeg tilbake til Foto og Video, kjøpte en Canon Pixma IP4500 - en ren fotoskriver + litt småtteri. Vil gjerne ha muligheten til å printe ut bilder selv på skikkelig fotopapir. De to printerene jeg har stående printer bedre ut på papir en på glossy fotopapir. Var ikke så dyr heller, det var derimot et objektiv til kameraet mitt som jeg "falt" for.... vi for se om det kommer med i samlingen min. Jeg syntes det er mye penger.... nesten 10000K, men da får jeg enda vassere bilder da... sikle sikle

Trøtt og sliten da jeg kom hjem, og skulle også på kurs med Håvard og gjengen i kveld, så Maiken var snill og tok timen med Madelen. Og så fikk jeg beskjed om at kurset var flyttet da en del var syke... Vel, fikk slappet av da. Og det var egentlig bra, for da orket jeg ri Unik skikkelig.

Ingrid var her på morgenen og satt ut hester, red Al og møkket hos Al og Arina ;o) - INGRID - du skulle bodd nærmere!!!!! Julie var også her og red Logn og møkket de resterende boksene, jeg er heldig jeg. ;o)

I går var det først Erlendtrening på dagen, så fire elever på eftermiddagen, Marthe tok to på tur og jeg tok to på banen. Herlig med hjelp. I 19-tiden tøffet Maiken og jeg bort til Blixland en tur og tittet litt på sprangtreningen, og avtalte at Maiken kommer tilbake til onsdag igjen. Maiken fikk endelig øvelseskjørt og jeg fikk slappe av ;o) Og nå har hun fått blod på tann i forhold til å kjøre, for hun klarte teoriprøven på sakkyndige på tirsdag. Gjett om en som var glad da.

På mandag var Per inne i byen og hentet Philip, det var to dagers planleggingsdag i barnehagen og Philip skulle være hos oss fra mandag til tirsdag. Da Per hentet han, ble Emilie så fryktelig lei seg at Per lovet henne og hente henne dagen etter. Flinke lille Emilie som allerede har lært seg kunsten og tvinne menn rundt fingeren. Jenter blir født som små kvinner, gutter blir født... og noen av de kan bli til menn... en gang. Hehe. Per og Philip var og kjøpte ny hjelm til han iom han kjører firehjulingen, og han var veldig stolt av den. De kjørte firehjuling (nå SKAL Per ha sin egen), tusla opp til Willy og så på han kløvde ved og ellers løp rundt omkring (ikke Per da). Det ble tid til litt barne-TV også. Og Philipen kunne alle sangene i en Ole Brum-film som jeg ikke skjønte hadde noe med tidligere Brummer jeg har sedt ;o) Det gikk (ifl Per, jeg var ikke hjemme) å legg Philp, og han sov som en stein på gjesterommet. Per lå også der om natten, og jeg vil ikke ligge alene, så Irish lå i sengen sammen med meg.

Legger som vanlig med en liten bildekavalkade - det er litt dårligere kvalitet enn vanlig, for alle er tatt med mobilkamera ;o)

Tøff med skikkelig hjelm
dsc00663

Med morfar bakpå
dsc00664

Irihs i sengen - ikke noe stive bakbein der nei ;o)
dsc00660

Hmmmm - skal vi stå opp kanskje
dsc00661

Emilie ble hentet på tirsdag så da var alt bra igjen - og Maiken er det gøy og være hos
dsc00667

Arina koser seg i solen
dsc00678

Unik kommer i full fart opp fra skogen....
dsc00682

.... håper det var viktig mutter, for jeg holder på med noe viktig - jeg SPISER gress!!!!
dsc00683

Da jeg skulle fore på onsdag fant jeg lille baby-Logn liggende i boksen sin. Han var litt sliten han. Og veldig søt. Bildet under er tatt med mobil uten blits og ble deretter mørkt, meg jeg syntes det ble litt stilig jeg ;o))))
dsc00686

Så fikk jeg på blitsen og han gadd fremdeles ikke stå opp... ikke før maten kom, da var det opp på beina igjen. Sjekk den manen - utrolig at den ikke har lagt seg til en av sidene. Skal klippe den i morgen eller over helgen.
dsc00690

Se jeg kan også ligge....
dsc00829


God natt fra AG, som litt skrekkslagent oppdaget først NÅ at kl er over 2.... og jeg skal opp kl 7 igjen. "løper opp og hopper i sengen"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits