24.05.08 Sverigetur, "ny" Unik og Grand Prix ...

I dag tok Per foringen, og det var veldig deilig for jeg ble sittende seeeent oppe og se på Blood Diamond med Leonardo di Caprio. Det er den beste rollen han har hatt overhodet ;o) Og jeg som er gammel Wilburn Smith-fan, lar meg fremdeles fasinere av Afrikas røde jord. Filmen anbefales på det sterkeste ;o) (obs - ingen barnefilm)

Vi tok en liten svensketur til Töcksfors på formiddagen og shoppet litt røyk og brus ;o) Hyggelig med en kjøretur sammen selvom det ikke er så langt. Vi tok en "varm lunch" på Burger King, og så var det å dra hjem igjen. Marthe har vært snill i dag også, så jeg kom hjem til 5 ferdige møkkede bokser og midtforet var gitt. Maiken har vært inne stort sett hele tiden og formen er greit og svakt stigende ;o)

I dag var det heldigvis tid til å ri Unik igjen ;o) Det har vært så mye i de siste dagene at jeg har måttet nedprioritert bla hestene og trening av hunder, Vel, i dag var det igang igjen. Var litt spent på hvordan Unik ville være med nytt kortere bitt, gått ned fra 13,5 til 11,5 cm etter råd fra hestetannlege Ellen. Og det var søren meg en ny hest å ri. Ikke tygde han på bittet i det hele tatt, tungen var mye mere inne i munnen, og veldig lettere og korrigere. Han var mye friere og mer avslappet i bevegelsene, og det var skikkelig gøy å ri han. Iom det ikke er noen stevner på noen uker, valgte jeg å ri han på gangske lange tøyler, dyp og litt rund i formen sånn at han skulle venne seg til å kunne gå sånn. Og kanskje finne ut at det ikke er nødvendig å stresse avgårde på spente og stressende ben ;o) Jeg måtte be Maiken komme ut og se på i et par minutter for å få bekreftet at det var stor forskjell. Og det var det.

Jeg salet opp Al for Marthe, mens hun tok inn de andre elsklingsdyrene ;o) Hun red Al en halvtimestid og han var fornøyd og loket rundt med henne på rygger ;o)))) Og hun ble sliten!

Ikke alltid like gløgg nei ;o)
dsc00646

Det har også vært Grand Prix for den som bryr seg om det, noen her i huset ønsket å se på det, så det stod da på og duret og gikk. Russland vant og Norge direktekvalifiserte seg. Vet ikke helt om de unge håpefulle her var enige at Russland skulle vinne, da det var andre som var LANGT kjekkere en han som sang for dem. Lukter kanskje litt politikk i dette.

Pus og jeg hadde en liten kosestund i stallen ;o)
dsc00650

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits