20.05.08 En liten oppdatering for Maiken

Takk for mange hyggelige hilsner til Maiken. Hun ligger fremdeles på sykehuset, men er flyttet til sengeposten. Det kan se ut til at det IKKE er kyssesyken, men det er mange forskjellige infeksjoner som kjemper om "plassen" så hun er fremdeles veldig dårlig... men dog mye bedre enn i går. Hun får masse forskjellige typer antibiotika og hun kommer forhåpentligvis hjem før helgen. ;o)
Jeg har vært og besøkt henne to ganger i dag, og hun har fått masse blader og hun har også spist en hel baguett ;o))) Også fikk hun myyyyyk bamsehest ;o)

I morgen skal jeg antagelig ut å kjøre en liten tur på årets Suzuki GSX 750 R. For første gang siden jeg solgte min første store kjærlighet i 1988. GSXR`en var den første biken min, og den var utrolig morsom, og jeg har mange hyggelige minner "med min kjære" ;o))))) Jeg får låne den av Risebergs kjøreskole (og mc-butikk) ....ehhh .... fordi jeg er så kul??? ;o) Hvertfall er sjefen der d*itkul som lar meg få en kjøretur. Hehe - han håper sikkert at jeg skal falle for fristelsen til å shoppe litt bike igjen.

Red Al i dag, han virket litt daff, men var blid og fornøyd. Det kommer en kar fra Vestfoldsiden som skal se på han til lørdag. Skal møte han borte på Trippestad, så blir han med hit etterpå... Spennende!

Til torsdag skal jeg på Spydeberg Dyreklinikk med Hugo. Han skal begynne på rehabsvømming. Det blir bra for han.

AG - som begynner å bli veeeeeldig trøtt nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits