20.05.08 Sykehusinnleggesle og hestetannlege

Da ble Maiken lagt inn på Moss sykehus i går. Hun fikk en kraftig betennelse i halsen i tillegg til de andre vondtene, hun klarte ikke å svelge vann eller noe og slet veldig med å puste. Har fremdeles ikke fått svar på kyssesyketesten. Hurtigtesten viste negativt, men legen mente fremdeles at hun er positiv. Så ikke vet jeg. Den ordentlige prøven skulle hvertfall være klar i dag. Det hadde jo vært en guds lykke om det IKKE var KS likevel. Nå ligger hun hvertfal på intensiven og blir fulgt opp hele tiden, får i seg nok væske og får antibiotika intravernøst. Fikk melding fra henne i dag at halsen var bedre ;o)

Jeg har avlyst alle timer denne uken, så det blir en rolig uke. Så får alle hvilt litt, det var ikke noe morsomt når det var på det værste i går. Ikke noe kult når barna ens ikke har det bra. Ikke noe forskjell om de er 8 eller 18 da.....

På morgenen var Ingrid og jeg på Spydeberg Dyreknlinkk og sjekket Unik på tenner og rygg-nakke. Skikkelig ok dame, Veterinær Ellen F. Schmedling, som er vett og driver Hestekur.no. Hun ordnet masse med tennene hans og gjorde noen "grep" i rygg, skuldre, nakke og bækken på han. Fikk beskjed om at han var i fint hold, at han ikke var aller verst stiv, men han satt litt fast i nakken og i skuldrene. Hun dyttet og trykket her og der og hesten miiiin var flink og slappet stort sett av. Jeg måtte dra til sykehuset med Maiken inneimellom behandlingen, så da fikk jeg bare sette han fra meg og komme tilbake etterpå. Hun hjalp meg med å finne riktige bitt og riktig størrelse også. Skal tilbake om 3-4 måneder for tenner og 6 uker med kroppen ;o) Hun så på Hugo også, for hun har gratis kiropraktorbehandling av hund frem til juni ;o))))

Hugo skal begynne på svømmetrening han... Få å få igang alle muskler og sånt. De har basseng på Jeløya også, men det er VELDIG langt å dra dit for å svømme hver uke. De har også basseng på Spydeberg, så vi skal bruke det. Har først en time med assistent som lærer opp hvordan man gjør, deretter går det på klippekort eller abon og hunden kan svømme så ofte man vil. Blir sikkert bra for han - og han som er så glad i å svømme ... hihi.

Marthe var flink i går, og hadde gjort alt klart og ryddet ALT i stallen. Så det var en fryd og komme ned dit i dag. Så nå skal jeg snart gå og sette ut, ordne litt og så ta en tur til Maiken hadde jeg tenkt. Akkurat nå ligger jeg i sofan med Mac´en på fanget, Irish mett og trett over beina, Hugo ligger mett og trett ved siden av meg og Kaos har lagt seg på ryggen i buret til Irish, trett, men aldri mett ;o))))

Takk til Ingrid som reddet livet mitt med kaffe og frokost på morgenen når alt så ut til å skjære seg ;o)))))

AG

2 kommentarer

Lene

20.05.2008 kl.19:24

Hei hei!Hils Maiken så mye fra meg. Håper de finner ut hva det er og at hun blir fort bra.Sender en stor god bedrings klem =)Lene

Linda

20.05.2008 kl.22:45

Uff da,det var da leit med Maiken. Hils henne god bedring!

Skriv en ny kommentar

hits