17.05.08 Kyssesyke, ikke føll ... også er det 17.mai

En liten 17-mai hilsen fra oss. Akkurat nå er det regn og ganske kaldt, hestene står inne enda, men skal snart ut. Venter på smeden, hun skulle ta en tur innom og sette på en sko til Al, deretter skal hun bort til naboen og gjøre i stand beitene sine. Hestefok har ikke så mye fri som andre folk ;o)) - hehe. 

Maiken ble dårligere og dårligere her, så i går var vi hos legen han uttrykte "sterk mistanke" om  kyssesyke, hun har forstørret lever og milt og er veldig veldig sliten. Får det bekreftet i slutten av uken. Stakkars Maiken, ble en elendig avsluttning på russetiden hennes. Fikk aldri prøvd luen sin en gang hun. Litt lei seg, men også i så dårlig form at hun ikke har lyst til noe annet enn å ligge rett ut. Per og jeg blir hjemme sammen med henne.

Marthe er inne i Oslo for å feire dagen sammen med de gamle klassekameratene sine ;o), tror også hun skal en liten tur opp i Askim. Hun gikk i kjole og tights, tror hun kommer til å være litt småkald kanskje. Men hva gjør man ikke på en dag som dette, litt pynt må til ;o)

....

Nå har jeg vært ute og satt ut hestene, de fikk på regndekken nå, relativt kjølig det som faller ned fra himmelen. Men vi har hvertfal ikke sne, som i Oslo...
Ole Jørgen var her i går og sjekket Vienna om hun hadde tatt seg, og det hadde hun desverre ikke. Vi får prøve igjen på neste brunst ;o) Det eneste som er litt snålt, er at hun ikke har hatt noen ny brunst enda ;o) Men, den kommer nok....

Har vært på nok en kurskveld med Irish, hun blir jo bare flinkere og flinkere ;o) - nå har vi forsikt begynt på forflytning med apportbokken i munnen.

Trener hjemme
img1176

Fra torsdagens trening
img1245

img1247

img1246

Irish benkesliter ;o)
img1222

Line og jeg tok en røyk når vi var ferdige.... og ble belønnet med denne flotte regnbuen
img1251

Slitsomt på trening, sover godt etterpå da...
img1197

... men det er jammen slitsomt å sove i samme stilling også da ;o)
img1198


Ha en flott dag, og gratulerer med dagen alle sammen.

AG

2 kommentarer

Liljeholmsbron

17.05.2008 kl.13:05

Härligt ! HURRA ! Gratulerer med Dagen !

Linda

17.05.2008 kl.19:36

FIIIIIIIIINE FLIIIIIIIIIIIIIINKE IRISH det!! Uff så leit med Maiken. Håper ikke det er kyssesyken. Åssen skal hun klare å holde seg i ro, så lenge som det kreves??? Ønsk henne god bedring fra oss.

Skriv en ny kommentar

hits