11.05.08 Apporttrening og mye annet

Hei, hei ;o) En stund siden sist - sol og pent vær innbyr ikke til å sitte inne og taste på mac. Holder stort sett på ute hele dagen, og sprader rundt i bikinioverdel og shorts. Helt supert nå. På fredag var Per ute på shopping og kjøpte to solstoler og en hammock. Så nå kan jeg ligge ute på en solseng og blogge ;o) hehe. Er akkurat ferdig med morgenøkten. Hester foret, sprayet med fluespray, fått på fluebånd og Vienna har fått solkrem på mulen. Alle har fått påfyll av vann og er satt ut. De går stort sett med hodet ned i gresset hele dagen. Står ute fra ca 9 - 21.30. Tror de har et godt hesteliv om dagen. Savner Al som er på Lofsrud hos Maria, men det er også litt deilig og ha en hest mindre å ri nå om dagen. Har ikke vært noe i form en stund, så har generelt ridd lite. Gardar, Marthe, Maiken og Julie har holdt Unik i gang for meg. Skulle egentlig ri han i går, tok inn og da så jeg at han hadde mistet en sko og var allerde litt sårbeint. Så da fikk han gå ut igjen, men han skal til Petter i kveld så får vi satt på en ny.

Fra torsdag til i går har jeg vært på apport-treningskurs med Håvard igjen. Når jeg meldte meg på, så fikk jeg beskjed av han om bare og ta med Hugo, for han syntes Irish var litt ung til dette enda. Men når jeg kom med Hugo på torsdag, fikk jeg beskjed om å ta med meg Irish også fra fredag av ;o) Og begge to var råflinke ;o)))) Det var skikkelig gøy. Har jobbet to økter med Irish på morgenen i dag også, og en på Hugo. Han blir litt fort sliten enda, så jeg tar det litt med ro med han enda. Har laget et album av treningen. Bente med Ilonga og Line med Sasha var også med ;o)

Apportkurs

img1018

Irish lærer fort hun
img1101

Kaos vil også trene
apporttrening

Det var veldig varmt i går, så da vi kom hjem syntes Irish det var deilig og slappe av i hammocken ;o) Hun er litt rar.....

img1120

På fredag hadde vi også bursdagsridning for Synne. Hun hadde med seg 5 venninner som alle skulle ri. Marthe og Gardar var greie og tok leiejobben. Takk til dere.

img1031

På onsdag var vi Blixland, Maiken, Unik og jeg. Unik var skikkelig stresset når han var på hengeren, og han klarte og tråkke belegget sitt ned, og ble kjempesinna/redd på den. Så han begynte og sparke og sparke med bakbeinet i døra. Vi fikk stoppet og fikk tatt av han belegget, men han fikk et sår på beinet. Det var heldigvis ikke noe farlig. Da vi kom frem viste deg seg at de skulle hoppe ute, og det er bra for meg, for da fikk jeg tatt mange fine bilder ;o)
Unik var skeptisk til ALLE hindrene, men med hjelp av Tonje og med Maikens STORE tålmodighet, så gikk det utrolig bra. Kommer et album der etterhvert, med alle fra timen.

Ikke helt ening i starten
img0793

Men så løsner det - og det er jo så gøy
img0882

Desverre så hadde vi et uhell når vi skulle laste opp og reise hjem. Maiken sto og skulle ta på et tynt dekken, og så syklet det en forbi i full fart, og Unik hoppet rett opp og til siden, og rett ned på foten til Maiken. Hun fikk kjempevondt, og da vi var hos lege dagen etter viste det seg at hun brakk stortåen. Så nå går hun med tapet skinne over tåen og med krykker. I tillegg så var det en medruss som falt over henne da de var på Tryvann med bussen på fredagskvelden/natten, og hun fikk dratt av seg all huden rundt det første leddet på pekefingeren, så nå har hun fått beskjed og holde hånden i ro - OG høyt (lett når du går på krykker) så resten av russetiden blir nok noe redusert.... 3-4 uker før hun kan ri igjen hvertfall.... Det tok visst gangske lang tid med sånne fingre.

Jeg har vært på shopping med både Marthe og Maiken, først med Marthe. Vi var i Oslo en hel dag, og ble like slitne begge to, men fikk kjøpt MYE fint da ;o) Masse kjoler og topper, bukser og tegneserietresko ;o) Maiken og jeg var på Vinterbrosenteret, men vi fikk ikke vært der så lenge da. For det var dagen etter at Unik tråkket på henne, så vi måtte dra til legen etter en stund, men vi rakk da og kjøpe noe ;o) Piratbukser, bluser og topper og mere sko, Maiken fant et par nette fine sommerpensko, og jeg to par... hehe, for jeg har jo ingen sko fra før ;o)

På onsdag var vi hos vetten og ENDELIG var det slutt på alle sting og alle medisiner og skyllinger og alt. Hugo er FRISK!!!!!!! Jiha. Magnus er glad, jeg er glad og Hugo er sikkert glad og alle andre vi kjenner som kjenner Hugo er glade ;o) Hugo og jeg hadde med kake til Jeløya Vetrinærkontor ;o) som takk for hjelpen gjennom fem måneder med sårstell, frustrasjoner og gleder.

Nam nam (men det skrives da ikke "i fra" - det heter vel Takk fra Hugo....
img0773

Glad Magnus med friskmeldt Hugo ( og Hugo ser jammen glad ut han også)
img0781

Og så et siste bilde fra denne uken, Camilla var første elev på Arina, og det gikk kjempebra, Arina oppførte seg pent og Camilla var et stort smil ;o)

img0568

img0584

Det var litt om de siste dagene, Per og Gardar har fått opp drivhuset og jeg har begynt å plante ut noen av spirene alt - blomkarse ;o) Og nå skal jeg gå ut og fortsette med de lett grønne fingrene mine ;o)))))
5 kommentarer

Bente og Ilunga

14.05.2008 kl.11:13

Hei! Jammen traca jeg deg ikke fra Mollosse Antique! Sååå fiin side du har! Gleder meg til i morra - og å stå rett og holde kjeft;) Det går bra med treninga.. :)See yaa!

AG

14.05.2008 kl.23:51

Hehe. Jeg kan ta med tape om du vil. Sees ja, går bra med treninga her også.

Bente og Ilunga

16.05.2008 kl.11:53

Grrrmmmmffrff! Jeg finner ikke bildene!!! Hvorhvorhvor??? ;)) Nå LEITA jeg på anne-grethe.net, forsida, og kan ikke finne de - er det maj det er noe galt med???

Bente og Ilunga

16.05.2008 kl.17:18

Ok - glem det; var det på den linken det stod apportkurs ja! (rødme)... ;))

AG

17.05.2008 kl.16:42

Men nå har jeg lagt den først på hjemmesiden også, så da finner du den jo ;o)))))

Skriv en ny kommentar

hits