02.05.08 Utstillingen forrige helg

Har liksom ikke fått skrevet noe om utstillingen forrige helg. Har bare fått slengt inn et par bilder.

Altså, forrige helg var Gardar og jeg I Stangehallen to dager til ende. Da var det utstilling som gjaldt. Vi skulle også ha med oss Molly, en to års tispe til oppdretter, så vi hadde avtalt å møte henne med hund og utstyr kl 5.45 på Esso Spydeberg. Som sagt - så gjort. Da ble det morgenkaffe og boller på Esso, Molly ble lastet inn sammen med buret sitt og en liten reisebag. Rextonen er IKKE så stor som Taho, så det ble trangt. Stakkars Molly satt bak sitt sammenslåtte stoffbur og hadde liten plass. Hun klagde ikke da ;o) Flink jente det.
Vi dro så tldlig for å slippe å få dårlig tid. Og det fikk vi IKKE.... Jeg hadde beregnet å prøve å være fremme til kl 09.30, og var fremme 08.10!!!!! Hehe, da kunne vi sitte der og slappe av da.

Vel, jeg møtte Laila, Irene og Eckhart og Mona. Mona og Irene skulle stille i åpen klasse. Jeg fikk ikke vekket Molly når jeg kom inn i ringen, og hun var litt "daud" Så det ble slett rødt og takk og farvel. Ringte Linda og hun tok det med fatning ;o))

Prinsesse Vil-Ikke på lørdag
img9749

Så var det lille Irish sin tur. Vi hadde snakket litt med de som hadde med seg en 6-9 mndr gutt og de var så fornøyde, for han som pleide og slå dem var ikke med så det var deres tur til å vinne ;o) Det var også med en 4-6 mdnr tispe. Jeg var veldig spent, for jeg har som kjent aldri fått stilt henne mot andre valper før. Først var det 4.6 mndr tispe, hun fikk rødt, så var det oss, vi fikk rødt - så var det lille tispa og oss, vi gikk videre. Så var det hann 6-9 mndr og de fikk rødt, så var det hannen og oss... OG VI GIKK VIDERE ..... BIR igjen, og denne gangen med konkurranse! Det var kjempekult!!!! Og Gardar overhørte noen kommentarer som gjorde det enda kulere ;o))))

Fint der
img9800

Stille pent opp
img9807

Beste tispe - det er IRISH det
img9820

Best i rase - det er IRISH det
img9827

Dommer Frode Jevne
img9856

På kvelden dro vi til Dolly Dimpel i Hamar og spiste middag. Rommet vårt på Vikingskipet Vandrehjem var på 3 x 6 m, og det var ca ikke plass til alt vi skulle ha inn der. Gardar ble plassert i den øverste køyen, Irish og jeg tok den nederste og Molly fikk et bur på gulvet. Vi sovnet tidlig og det var tidlig opp igjen dagen etter.

Søndag var det på´n igjen. Vi spiste frokost på heimen, gikk en lang tur med bikkjene og pakket sammen. Irish fikk sitt eget stoffbur på lørdag, og hun lærte seg til å ligge i det og sove og slappe av.

Flink som slapper av
img9842

Vi skulle tidlig i gang og det var litt stress iom at de skulle vises omtrent samtidig. Men dommere og ringsekretærer var greie og lovet og vente på oss. Det ble ingen konkurranse i noen av klassene denne dagen. Den lille tispa i klassen til Irish, dukket ikke opp - Irish fikk nytt BIR og god kritikk, og jeg fikk gode tips om handling av dommer Liv.

Ganske fint syntes jeg
img9915
 
Gode handlertips fra dommer
img9916

Dommer Liv M Ramsjø
img9957


Tok med meg de rådene inn i ringen med Molly, og fikk en kanonvisningen på henne. BIR, CK, CERT og Chamipon - gjett om jeg ble glad!! og gjett om Linda ble glad da jeg ringte henne ;o)))))

Tannvisning
img9922

Dommer Giulio Bezzecchi
img9942

Vi stilte i gruppebedømmingen begge dagene også, Irish på lørdag, Irish og Molly på søndag. De røyk ut begge dagene, men jeg syntes det er verdt å vise dem i gruppene også ;o))) Så det kommer jeg til å fortsette og gjøre - helt til en dag en dommer ser dem ;o)

Irish i gruppefinalen
img9974

Molly i gruppefinalen
img9996

... og der var det en hun ville "leke" med... hehe
img9998

Søndagens "fangst" (mangler en grønn og rød championsløyfe)
img9937

Super utstillingshelg, og noen innkjøp - nytt stoffbur, to stevne/utstillingsstoler og litt dill ;o) Og stoooor takk til Gardar som er med og hjelper til. Rydder, lufter hunder, passer på hunder og kamera, tar bilder og ordner opp. Det er uvurderlig hjelp for meg.

Gardar i avslappet positur ;o)
img9736

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits