13.04.08 Stevne, sykehus og MarthebursdagHer har helgen rast av gårde... På fredag hadde Marthe besøk av fem jenter fra Oslo og to jenter og to gutter fra Askim ;o) Hun feiret 16-årsdagen sin (som er i dag). Hun skulle egentlig vært på sykehuset på fredagkvelden for å få orden på hånden sin, men fikk lov av legen og vente til lørdagmorgen kl 10.00. Så de fem jentene som lå over var flinke og stod opp kl 7.30 og tok bussen kl 9.40 når Marthe og Per dro. Jeg skulle på stevne på Blixland og ri Unik - så jeg skulle ikke være med.

Per og Marthe måtte være der i maaaaaange timer. Det ble tatt mange bilder og det ble tatt CT, og de fant ingenting. Men like forbannet så lå lillefinger og den siden av stivt og vondt spent inn i hånden - og hovent og fælt var det. Og det var vondt hele tiden (ikke ofte Marthemor sitter helt rolig uten og si noen ting nesten tur-retur Töcksfors...) De ble sendt hjem med beskjed om å møte til operasjon søndag kl. 08.45.

Stevnet gikk egentlig veldig bra, jeg fikk ingen plasseringer, og jeg fikk ikke godkjent det første programmet Lb:2, men det red jeg som en oppvarmingsklasse og det var greit. Det som ødela programmet mitt var at Unik var kjempespent og skvatt for alt, men jeg klarte og sitte og ri rolig for det - uansett hva han gjorde ;o) Og DET er jeg kjempestolt av. Han kastet seg til siden da vi skulle gjøre en volte og jeg gjorde ikke noe annet enn å dytte han på plass og ri resten av volten ;o) - det var kult. I La:3 gikk det mye bedre, han hadde fremdeles masse han var redd for, og bla så byttet han i en kontra bare fordi noen tok bilde med blits når vi red mot dem. Men det er dette vi lærer av - ut og starte masse og bli vant til alt som skjer rundt oss. Maken var med og var veldig flink hestepasser. Jeg trengte nesten bare å ri, ikke alt det andre. Jeg hadde gjort han godt i stand før vi dro da, vasket av skitt, flettet han pent (syntes jeg selv - mine første fletter....)

Stevnealbum.... Klikk på bildet så kommer du til albumet ;o)
img9076

I dag er det Marthe sin 16-årsdag og hun er ganske fornøyd. Tidlig tidlig på morgenen i dag fikk hun presangene sine - (hun ville gjerne ha dem før vi dro til sykehuset ;o) Og hun fikk penger, ridestøvler, timberlandsko, joggesko, Hard Rock Café jakke, bøker og litt badekardill ;o) Så da klokken var 7.15, dro vi ;o) Vel fremme i Fredrikstad fikk hun seng og smertestillende, og ganske snart fikk hun også komme inn på operasjonen.. så vi var veldig heldige. Allerede i 13-14 tiden kunne vi reise hjem. Og om 14 dager kan hun ta av gipsen ;o)

Maria startet med Al i dag, og han var kjempeflink sier Maria. Det var vel litt kritikkverdig dømming med nære familiebånd på stevnet hennes, men det er sånn det er ....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits