09.04.08 Hugo har sydd igjen og snart stevne....

.... nå er det tre dager til stevne på Blixland ;o) Gleder meg litt og gruer meg litt ;o) Var på Blix i dag iom at Maiken skal hoppe på Tonjetreningene nå fremover. Gikk ikke så værst i dag - han var litt sprek i starten, men så roet han seg ned. Det var et par nye der også, så nå er de fem på timen.

Vi har vært på vetten igjen, Hugo og jeg. Det har grodd bra nå, 60% av såret er grodd! Har forsterket de resterende 40 med masse sting, både effektive sting og støttesting. Han har vært litt slapp i dag, men jeg håper dette er siste gangen nå ;o))))) Han fortjener å få løpe rundt uten skjerm nå.

Hadde en fin gjennomgang til stevnet med Erlend i går. Red programmet to ganger, og var sånn passe fornøyd etterpå, og da kan jeg jobbe med de tingene som ikke var bra frem til stevnet. Drar på Blix og gjør en siste gjennomgang på fredag tenker jeg. Må bare få tid. 

Nå har vi fått innstallert varmepumpe, så da blir det kanskje litt rimligere strømregninger her i huset, den er nemlig høy nok.... Vi har også bestilt gjerde rundt hele boligeiendommen - det blir på ca 200 m. Hvit tregjerde - blir kjempefint! 

Nå skal jeg lufte hunder og gå og legge meg, skal kjøre langt i morgen - skal besøke Daniel ;o)

AG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits