24.03.08 Treningsjumping med Al... og opprydding på hjemmesiden

Påskemorgen ;o) - Per serverte deilig frokost til oss på morgenen. Gule egg og greier. Og han serverte kaffe og Kaos på sengen ;o) Det som har vært dumt i dag, er at Hugo løp rett i døra (med bånd på) og slo opp alle stingene.....

I dag (les: i går, nå er kl. 01.33 ;o) har jeg jumpet over sukkerbiter med Al ;o) Han var ganske flink, og jeg var litt flink. Men jeg fikk så dumme hender. Og det så jeg ikke før jeg så bildene ;o( Jeg tok han liksom tilbake når jeg skulle vært med han frem. Men jeg hang ikke i han, det var bare at jeg holdt helt rart.... ;o) Men skitt au, kan ikke få til alt med en gang

0015

Og jeg var veldig fornøyd når vi var ferdige ;o) - noe dette bildet kanskjer viser godt - hehe

0017

Jeg har holdt på med bilder og opprydding av hjemmesiden min de siste dagene. Det gjør meg trøtt... ehhhhh - siden jeg gjerne blir sittende oppe til både 2 og 3 før jeg får lagt meg. Men det blir ryddigere, og da syntes også jeg det blir finere ;o)

Har laget to album i dag, Påskehester -08 og Bilder jeg er glad i. Begge ligger i albumene på min hjemmeside, den første under "hest" og den andre under "annet"
Veldig godt og varmt i solen også i dag, men så fort den forsvinner blir det kaaaaldt. Marthe er hos moderen og Hans i Rakkestad, men hun gjorde en del før hun dro. Og Gardar har vært her og gjort en del - også ridd Al ;o) Jeg red Unik en stund også, han var veldig skjev, så jeg jobbet med å rette han opp. Fikk det vel til såder tenker jeg. Så tok vi en liten galopp på jordet. Godt liv.

I morgen kommer Linda med Molly og Donna. Jeg skal ta noen bilder av dem, samt at hun skal lære meg litt utstillingstips. Jeg skal til Stange med Irish i april, og jeg skal også ha med Molly for dem. Også skal jeg ta noen bilder for dem ;o))))

Senere på dagen kommer også Vivi på besøk, det gleder jeg meg til ;o)))))

AG - som snart går og legger seg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits