Ny runde for Hugo

Var hos vetten i går igjen, ny runde med sting for Hugo. Det har vokst en cm og noen sting var gått opp igjen. Men no panick! Dope ned (stakkars Hugo) fjerne ødelagte sting og sy nye. Ellers så alt bra ut. 

Kun lite hull igjen nå ;o)
dsc00708

Jeg var og besøkt Else, Heidi og Kim etter at jeg hadde vært hos vetten. Morten var ikke hjemme, så jeg dro til han etterpå siden jeg kjørte forbi garasjen hans ;o))))
Fikk lyst på noe søtt til kaffen så jeg var innom en bensinstasjon og handlet litt før jeg dro opp. Kjempehyggelig og se dem. Liker å dra innom der. Satt en halvtimes tid, ville ikke være der lenger iom at Hugo lå til oppvåkning i bilen. På veien hjem dro jeg innom Morten og tok en røyk med han. Veldig fornøyd med bilprosjektet sitt - hihi det ble fin farge på bilen!!!

Hjemme ventet Anette med Frida, Helene og Chrisitian. Jentene dro til Askim og leide film, og vi satt og skravlet ;o) Så tok vi med oss bikkjene ut og trente litt. Irish gikk fin "plass" langs gjerdet. Etterpå lekte de noe voldsomt i høyet sammen. Det var skikkelig gøy og se på, da så du at det var barn som hadde det gøy. Og størrelsesforskjell ingen betydning ;o) Frida er så kjapp at Irish rekker aldri og gjøre henne flat uansett. Veide forøvrig Irish i dag, 32,5 kg......

Snøen laver ned og det blir en kald ridedag, men det går helt sikkert bra det og. Ingrid (som har vært her siden i går) og Marthe er ute på tur med Logn og Vienna, og vi skal ri Al og Unik etterpå. Gardar kommer vel også, han skal også ri Al ;o)

I kveld kommer moderen og Hans, og vi skal spise lammestek. Nam!!!

Ha en fin dag og kjør pent ;o)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits